Pristupačne

tkanine

Beskompromisan luksuz za vaše šivaće avanture

Suočavate se s izazovima s tkaninama niske kvalitete, što utječe na dugovječnost i izgled gotove haljine?

Osigurajte dugovječnost vaših radova

Očuvajte trajnost vaših radova istraživanjem naše ekskluzivne ponude materijala. Otkrijte kolekciju koja ne samo da osigurava dugovječnost vaših proizvoda, već im i održava izvanredan izgled kroz duži vremenski period.

Mučite se pronaći cjenovno pristupačne, ali visokokvalitetne tkanine koje se uklapaju u projektni proračun?

Povoljni luksuzni materijali

Recite zbogom dilemi balansiranja kvalitete i proračunskih ograničenja. Istražite našu široku kolekciju luksuznih materijala koji se savršeno uklapaju u proračun vašeg projekta. Jer kvaliteta ne bi trebala biti luksuz.

Niste 100 % sigurni u odabir odgovarajućih tkanina za specifične projekte?

Prilagođena rješenja

Ne tražite dalje! Podijelite svoje specifikacije s nama i dopustite nam da pronađemo savršene tkanine za vaš projekt. Vaša vizija, naš zadatak!

Velik izbor metraže

Haljine s našim materijalima

Pronađite inspiraciju u djelima naših klijenata.

Kako naručiti najpovoljnije materijale

Najčešća pitanja

Naša priča

Temelj našeg dnevnog rada je poticanje znatiželje kod potrošača te djelovanje s potrošačem u središtu pažnje. Konstantno težimo pružanju inovativnih i najkvalitetnijih rješenja za potrošača, a ujedno težimo unaprjeđenju trenutnog asortimana i proširenju znanja za ispunjenje potreba i želja u pogledu proizvoda.

Motivirani stalnim osobnim rastom i razvojem, naši zaposlenici svakodnevno pridonose zajedničkom uspjehu Tekstilke. Njihova ljubaznost privući će Vas, a stručnost pomoći u pronalaženju najboljeg rješenja za Vaše svečane prigode, opremanje Vašeg doma i potaknuti maštu.

Glavni cilj je prepoznatljivost i liderstvo u Hrvatskoj u dijelu svečanih materijala, pozamanterije i kućnog tekstila, stoga aktivno pratimo svjetske trendove i uspješno ih plasiramo na domaće tržište.

"Naša profesionalnost je iznad, a cijene ispod konkurenata! Stvaramo neopterećeno, a rezultat su inovacije koje su daleko ispred svog vremena!" - Zorica Klasan, direktorica