Profesionalnost, pristupačne cijene, inovativnost....

UVIJEK U KORAK S TRENDOVIMA

Tekstil-KA d.o.o. svoje poslovanje započela je davne 2004. godine u Koprivnici.  Mala trgovina iz kvarta sa zaposlenicima koji nisu skidali osmijeh s lica, puni ljubaznosti, ambicije i komunikativnosti bili su recept za uspjeh. 
Kvaliteta, upornost, trud i rad prepoznat je pa tako postaje  jedno od vodećih poduzeća u Hrvatskoj i regiji za uvoz, izvoz i distribuciju tekstila u metraži.
Distribucija se zasniva na vlastitom kapacitetu koji pruža visok stupanj fleksibilnosti zbog kojeg se sa zadovoljstvom izlazi u susret potrebama i željama kupaca na njihovo krajnje zadovoljstvo.

Posebno treba naglasiti da Tekstil-Ka koristi visokokvalitetan repromaterijal proizveden od strane renomiranih proizvođača.
Sve tkanine imaju certifikate EN ISO 9001 i EN ISO 14001 pa tako proizvode karakterizira visoka elegancija boja, dezena, modela i nepobjedivo niska cijena.

Nemojte trčati pred rudo...

Uz našu pomoć potrošiti ćete mnogo manje, trčati mnogo sporije i na vrijeme otkriti da je kvaliteta pravi ključ trajanja.

Kvaliteta

 

ISO 9001 i ISO 14001  certifikati garantiraju visoko kvalitetan repromaterijal

Inovativnost

 

Prateći trendove rastemo kroz maštu i konstantno poboljšavamo uz Vaše prijedloge i kritike.

Dizajn

 

Svakom potrošaču obraćamo se individualno s ciljem pronalaženja najboljeg rješenja.

Pristupačnost

 

Naši zaposlenici se svakodnevno trude da Vam pruže sjajan doživljaj. Javite nam se s povjerenjem.

Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja

Neprestana komunikacija je ključ

"Naša profesionalnost je iznad, a cijene ispod konkurenata! Stvaramo neopterećeno, a rezultat su inovacije koje su daleko ispred svog vremena!"

- Zorica Klasan, direktorica

Temelj našeg dnevnog rada je poticanje znatiželje kod potrošača te djelovanje s potrošačem u središtu pažnje. Konstantno težimo pružanju inovativnih i najkvalitetnijih rješenja za potrošača, a ujedno težimo unaprjeđenju trenutnog asortimana i proširenju znanja za ispunjenje potreba i želja u pogledu proizvoda.

Glavni cilj je prepoznatljivost i liderstvo u Hrvatskoj u dijelu svečanih materijala, pozamanterije i kućnog tekstila, stoga aktivno pratimo svjetske trendove i uspješno ih plasiramo na domaće tržište.

Motivirani stalnim osobnim rastom i razvojem, naši zaposlenici svakodnevno pridonose zajedničkom uspjehu Tekstilke. Njihova ljubaznost privući će Vas, a stručnost pomoći u pronalaženju najboljeg rješenja za Vaše svečane prigode, opremanje Vašeg doma i potaknuti maštu u dekoru.