O nama


...visoka profesionalnost, povoljne cijene, inovacije

Poduzeće Tekstil-ka d.o.o. osnovano je 2004. godine u mjestu Koprivnica. Svoje poslovanje je započelo u maloj trgovini, te u vrlo kratkom roku zahvaljujući ljubaznosti i komunikativnosti zaposlenika postalo je jedno od vodećih poduzeća u Hrvatskoj i regiji za uvoz-izvoz i distribuciju tekstila u metraži. Distribuciju zasnivamo na vlastitom kapacitetu, koji pruža visoki stupanj fleksibilnosti i mogućnosti da stalno izlazimo u susret potrebama i željama kupaca. Ono što posebno doprinosi kvaliteti je korištenje visokokvalitetnog repromaterijala proizvedenog od strane renomiranih proizvođača. Sve tkanine poseduju certifikate EN ISO 9001 i EN ISO 14001. Proizvode karakterizira visoka elegancija boja, dezena i modela te jako niska cijena.

Strategija poslovanja

Poduzeće Tekstil-KA d.o.o. konstantno teži udovoljavanju kupcima i pružanju najkvalitetnijih rješenja. Izražena je stalna komunikacija sa krajnjim potrošačima da bi se ispunile potrebe i želje kupaca u pogledu proizvoda kao i težnja unapređenju trenutnog asortimana, proširenju postojećeg programa i inovacijama.
Ljubaznost i stručnost našeg osoblja pomoći će vam u pronalaženju najboljeg rješenja u odabiru materijala za vaše svečane prigode, a isto tako i za opremanje vašeg doma sa zavjesama i dekorima.
Glavni ciljevi našeg poduzeća su: prepoznatljivost i liderstvo u Hrvatskoj u dijelu svečanih materijala, pozamanterije i kućnog tekstila.


Mnogi potroše čitav život da bi shvatili suštinu uspjeha i trajanja, ili su otkrili da su suviše brzo trčali za novcem, prestigeom ili modom. Sa nama ćete potrošiti mnogo manje, trčati mnogo sporije i na vrijeme otkriti da je kvaliteta pravi ključ trajanja.


Naša profesionalnost je iznad, a cijene ispod naših konkurenata, isto tako naše stvaranje i inovacije su daleko ispred. Odaberite nas i bit ćete zadovoljni.

Zagreb

Veleprodaja

 • Phone:
  +385 (0) 99 66 66 1 66
 • Email:
  tekstil-ka@hotmail.com
 • Adresa:
  Vinogradska 28
  48000 Koprivnica
  HRVATSKA

Koprivnica

 • Phone:
  +385 (0) 99 22 10 10 8
 • Email:
  info.kc@tekstil-ka.hr
 • Adresa:
  Trg bana Jelačića 11
  48000 Koprivnica
  HRVATSKA

Varaždin

 • Phone:
  +385 (0) 99 55 55 123
 • Email:
  tekstil-ka@hotmail.com
 • Adresa:
  Ljudevita Gaja 17
  42000 Varaždin
  HRVATSKA